ADCOPY PRO LTD

HARI
JAM
MINIT
SAAT

Adcopy PRO LTD

Langgan sekali, pakai sampai bila-bila! terhad untuk 5 orang jer.

⚡ Lifetime Deal Hanya RM400 Jer
⚡ Boleh 3 kali bayar dengan Atome
⚡ Akses Bonus Bernilai RM1,413

adakah anda yang bertuah itu?

Dapat jadi 5 Orang yang GRAB OFFER ini. Pengguna AdCopy ada 7 ribu yang menunggu!

GODFATHER OFFFERRRR!

AKAUN ANDA TAKKAN EXPIRED!

Macam sekarang, anda tengah bayar RM79 untuk 3 bulan kan? Kalau setahun, anda dah bayar RM316.00. Apa kata cikgu Dzul offer akaun tak expired walau selepas 100 tahun, tapi harga tak sampai pun RM316?

TAK PERLU BAYAR BULAN-BULAN LAGI..

Ya. langgan terus semasa LAUNCHING nanti, sekali bayar, pakai sampai bila-bila. selagi server berfungsi, selagi itu anda tak perlu bayar. Best?

AKSES FUTURE UPDATES PERCUMA!

Kami kerap update akaun AdCopy. Pakej baru, fungsi baru, dll. Di masa akan datang, akan ada update fungsi baru pada pakej PRO anda dan anda dapat updates itu secara PERCUMA!

pERCUMA 1 SISTEM WASAP BLASTER PRO!

Anda main dengan nombor wasap, tahu kan itu semua database? Game database ni tak sah kalau takde wasap blaster. Blast kepada beribu nombor wasap prospek dan pelanggan anda dengan PERCUMA kalau ada software ini. Cikgu Dzul nak berikan software ini kepada anda, AKAUN LIFETIME juga! PERCUMA!

PERCUMA WHATSAPP API SOFTWARE!

Pernah tengok robot auto reply chatbot di wasap? Sekarang masih tak ramai start main AUTOMATION. Bisnes anda pun perlukan. Cikgu Dzul nak berikan AKSES 1 TAHUN kepada sistem WHATSAPP API yang boleh setting chatbot, yang boleh buat AUTO SAVE Database wasap anda tu!

FREE PANDUAN AUTO-SAVE NOMBOR WASAP PROSPEK!

Cikgu Dzul sediakan bonus yang saling melengkapi. Bonus ini pulak untuk anda yang nak setting supaya database prospek dan customer yang wasap anda tu AUTO di SAVE ke Google Sheet tanpa anda buat sendiri manual 1 per 1. Nak x?

VIDEO SETTING FB ADS TRAFIC

Anda main link wasap ni sebab nak run ads kan? Cikgu Dzul sediakan bonus VIDEO PANDUAN setting iklan Facebook ads guna Objective Traffic. Nak?

MEMANG WOW & RARE BONUS KALI INI..

Ada lebih 7k pengguna adcopy. Tapi cikgu Dzul cuma open untuk 33 Orang sahaja. Serious!

Video Panduan Cara Auto Save Nombor Telefon Prospek/Customer (Lifetime Akses)

Best tak kalau semua lead prospek/customer yang WhatsApp kita terus save dalam Google Sheet + Google Contact secara auto.

Run ads je ke WhatsApp terus sistem simpan nombor telefon secara auto, tak perlu lagi manual.

Akses Software WhatsApp Blaster Sendtify (Lifetime Akses)

Kan dah banyak database prospek/customer, jadi guna software Sendtify ni untuk blast dengan 1 klik jer, boleh schedule siap & pelbagai fungsi yang ada.

Plus ada video panduan cara guna Sendtify juga disediakan.

Akses WhatsApp API - Botify (3 Bulan Akses)

Nak setup auto save nombor secara auto, perlukan WhatsApp API – Botify, jadi Cikgu Dzul nak bagi akses percuma selama 3 bulan pakej LTD.

Plus video panduan cara nak guna sekali pun ada.

Dapat akses kepada semua update terbaru AdCopy PRO

Jika ada update terbaru dalam ADCOPY PAKEJ PRO, anda akan terima semua akses ini secara percuma, tiada caj tambahan. 

Video Panduan Cara Run Facebook ke WhatsApp (Lifetime Akses)

Cikgu Dzul nak share cara-cara run ads menggunakan Facebook Ads terus WhatsApp dengan menggunakan AdCopy yang lebih proven.

Offer ini untuk anda yang dapatkan waktu launching ni jer...

harga offer hanya dibuka selama 4 jam

AdCopy PRO Lifetime (LTD) + Bonus Bernilai RM1,413

**Anda hanya akan terima bonus pada hari pelancaran melalui WhatsApp.

Harga Asal RM699

oFFER LTD 400 jer..

Klik terus button dibawah untuk dapatkan pakej LTD

⚡ Lifetime Deal Hanya RM400 Jer
⚡ Boleh 3 kali bayar dengan Atome
⚡ Akses Bonus Bernilai RM1,413

⚠️ Lepas anda isi, anda akan terima notifikasi melalui wasap

⚠️ Selepas tamat pelancaran, tiada lagi pakej Lifetime + Bonus-Bonus di atas. 

AdCopy 2023. All Right Reserved

Scroll to Top